Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012


Θέμα Παράδοσης – Παρουσίασης

Τετάρτη 29/2__16:00

Παράδοση - Παρουσίαση του σταδίου Οριστικής μελέτης

Σε αυτό το στάδιο επανοργανώνονται τα προηγούμενα στάδια, καταγράφονται πιθανές μεταβολές ή αποκλίσεις και παρουσιάζεται συνολικά η μέχρι εκεί πορεία του τοίχου. Η πρόταση θα υποστηριχθεί, με σχέδια, πλαστικά και ψηφιακά μοντέλα, κείμενα και οποιοδήποτε άλλο μέσο κριθεί απαραίτητο. Η παρουσίαση αυτού του σταδίου μελέτης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29/2 στις 16:00 στην αίθουσα του έτους. Τα ζητούμενα είναι:

1. Ένα αρχείο Powerpoint με 10 slides, στα οποία θα παρουσιάζεται το σύνολο της μελέτης, με κείμενο, εικόνες από τα ψηφιακά μοντέλα, φωτογραφίες από τις μακέτες, σχέδια και ό,τι άλλο κριθεί απαραίτητο. Στην παρουσίαση θα γίνεται αναφορά και στο τυπωμένο υλικό (πινακίδες Α2 – μακέτα που θα εκτίθεται στην αίθουσα)
[α. σε cd στην αίθουσα και β. upload το αρχείο στο dropbox. Το όνομα του αρχείου θα είναι της μορφής “Α3_surname1_surname2_surname3.ppt” – όπου surname το επώνυμο του κάθε φοιτητή της ομάδας με λατινικούς χαρακτήρες]

2. Ένα τεύχος Α4 με το ίδιο υλικό.
[α. παράδοση του τεύχους στην αίθουσα και β. upload το αρχείο σε μορφή pdf στο dropbox. Το όνομα του αρχείου θα είναι της μορφής “Α3_surname1_surname2_surname3.pdf ” – όπου surname το επώνυμο του κάθε φοιτητή της ομάδας με λατινικούς χαρακτήρες]

3. Τρείς πινακίδες Α2
Οι πινακίδες θα περιέχουν κατόψεις, όψεις, τομές σε κλίμακα 1:20, 1:10, φωτογραφίες από το ψηφιακό μοντέλο ή τη μακέτα  και επεξηγηματικά κείμενα.
Είναι θεμιτό οι πινακίδες να περιέχουν συνοπτική παρουσίαση της εξέλιξης της μελέτης και να συνοδεύονται και από τις μακέτες εργασίας (ή τελική μακέτα – κλ. 1:10) στο σημείο που θα εκτίθενται μέσα στην αίθουσα.
[α. οι πινακίδες στην αίθουσα και β. upload τα αρχεία στο dropbox. Τα σχέδια θα είναι μεμονωμένα σε αρχεία jpg ή eps, η μακέτα σε φωτογραφίες σε αρχεία jpg και συνολικά οι πινακίδες σε αρχεία jpg ή pdf. Τα ονόματα των αρχείων θα είναι της μορφής “Α4_surname1_surname2_surname3.jpg” – όπου surname το επώνυμο του κάθε φοιτητή της ομάδας με λατινικούς χαρακτήρες]

Κατά την ολοκλήρωση της παρουσίασης θα γίνει συλλογικά και η επιλογή για τα τρία project που θα αποτελέσουν το αντικείμενο μελέτης για όλες τις ομάδες, οι οποίες θα συνενωθούν σε τρεις νέες μεγάλες ομάδες, κατά τη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου