Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΟΜΑΔΑ_Β





2 σχόλια:

  1. Ίσως η επιλογή του αν θα ακουμπά σε τοίχο ή όχι έχει να κάνει και με το αν θα τοποθετηθεί υπαίθρια ή όχι. Σε περίπτωση που τοποθετηθεί υπαίθρια είναι καλύτερα να μην αφεθεί ελεύθερα στον χώρο, προκειμένου να εξασφαλιστεί σταθερότητα και κατ’ επέκταση προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Παράλληλα θα είναι απαραίτητη η ύπαρξη κάποιας απόστασης από την επιφάνεια στην οποία θα ακουμπά για την αποφυγή διάβρωσης των υλικών.
    Προτείνουμε να αποκλείσετε, στην περίπτωση του μαγνήτη, τη δυνατότητα αποκόλλησης του πανέλου-μονάδας, για να είναι ελεγχόμενη η χρήση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)Η πρότασή μας είναι να τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο ο τοίχος. Σε αυτήν την περίπτωση, κατά την γνώμη μας, θα πρέπει να ακουμπάει σε τοίχο ή να καλύπτει αστικό κενό, ενώ αν τελικά αποφασίσετε να τοποθετηθεί εσωτερικά θα μπορεί να είναι ελεύθερο στον χώρο και να χρησιμοποιείται και από τις δύο πλευρές.
    2)Αν τοποθετηθεί εσωτερικά το υλικό των πανέλων προτείνουμε να είναι συμπιεσμένο χαρτί, επειδή είναι πολύ ελαφρύ και φτηνό, ενώ αν τοποθετηθεί εξωτερικά μπορούν να είναι πλαστικά καθώς είναι ελαφρύ, ανθεκτικό και φτηνό υλικό.
    3)Προτείνουμε τον δεύτερο μηχανισμό για να είναι πιο ελεύθερο το αποτέλεσμα, αλλά αν βρίσκεται εξωτερικά και είναι με μαγνήτες μπορεί εύκολα να καταστραφεί.
    4)Ένας ακόμα προβληματισμός που έχουμε είναι ότι αν βρίσκεται ελεύθερος στον χώρο μήπως πρέπει ο μηχανισμός να είναι κοινός για τις δύο όψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή