Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΟΜΑΔΑ_Β





2 σχόλια:

  1. 1.Όσον αφορά την επιλογή του μηχανισμού του sliding puzzle θεωρούμε ότι είναι η καταλληλότερη λόγω του οτι εμπεριέχει το παιχνίδι και επιτρέπει την κίνηση και στους δυο άξονες. Σχετικά με την πίσω όψη προτείνουμε την επιλογή των χρωματικών συνθέσεων διότι επιτρέπουν άπειρους συνδυασμούς αλλά και περαιτέρω επεξεργασίας μέσω επιγραφών πάνω της(π.χ. Graffiti).
    2.Προτείνουμε για υλικό τις πλαστικές επιφάνειες καθώς δεν παρουσιάζει μειονεκτήματα.
    3.Για την πίσω όψη θεωρούμε ότι χρειάζεται κάποια επικάλυψη το υλικό της οποίας να μην επιτρέπει την αφισοκόλληση.(π.χ. φελλός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.Όπως εύστοχα παρατηρήθηκε από την ομάδα G η επιλογή του μηχανισμού sliding puzzle είναι καλύτερη από τους προηγούμενους δύο.
    2.Προτείνουμε την χρήση πλαστικών πλακών, λόγω έλλειψης μειονεκτημάτων και λόγω μικρού πάχους σε σχέση με τα άλλα δύο υλικά.
    3.Ακόμη, προβληματιστήκαμε αν η ομάδα έχει λάβει υπ' όψη την αυξομείωση του πάχους της κατασκευής με την πάροδο του χρόνου και αν αυτό θα αποτελούσε πρόβλημα μετακίνησης των μονάδων κυρίως στα όρια της κατασκευής.
    4.Τέλος, συμφωνούμε με την επιλογή διπλής όψης ωστόσο προτείνουμε ότι ο χρήστης θα πρέπει να έχει πιο άμεση σχέση ώστε να προκαλεί ο ίδιος το collage και το decollage και όχι να προκύπτει από την μετακίνηση των ήδη υπαρχόντων στοιχείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή